18 Απριλίου 2015

3 Απριλίου 2015

Le lac des cygnes_Opéra de Paris



"Taste is the faculty for judging an object or a kind of representation through a satisfaction or dissatisfaction. The object of such a satisfaction is called beautiful"

Kant 












παιδικά ακούσματα, παραμύθια και παραμυθένια παράσταση, ρυθμος, πατήματα και πουέντ που χτυπουν διαδοχικά και μελωδικά το πάτωμα της σκηνής, χέρια που πετούν και πόδια που σπαρταρίζουν.
ομορφιά


αφιερωμενο 

1 Απριλίου 2015

Flashback: American memories


το ξερω πια εχουν περασει δυο χρονια σχεδον και ειχα σκοπο να γραψω για αυτη τη Νεα Υορκη που εζησα και περπατησα και φωτογραφησα ή για αυτη τη μικρη γωνιας της αμερικης που γνωρισα. αλλά μετά ήρθε το τέλος του κόσμου και ενα μαύρο καλυψε τα παντα και δεν ειχε νοημα πια τιποτε απο αυτα. τοθαψα κι αυτο μαζι με αλλα. μετα επρεπε να σταθω στα ποδια μου και μετα περασα σε αλλα πραγματα πιο ενδιαφεροντα. αλλα σημερα το βραδυ δεν ξερω πως κ γιατι ήρθα να ανακατεψω παλιες, πλεον, φωτογραφιες. και με αυτη την αποσταση του χρονου συνειδητοποιησα οτι εχουν μια ομορφια. την ομορφια της αμνησιας, ή της λησμονιας. ολα δεν ομορφαινουν οταν απομακρυνόμαστε απο αυτα?




Austin 


Urban Landscape 


very urban 




to the happy few 



home-balcony 






Brooklyn 









an hour away...