18 Απριλίου 2014

17 Απριλίου 2014

Το over απο το excitement




Τωρα 
Ξερω τι λείπει, το overexcitement. Και το νιώθω πολύ καιρό να λείπει. Πραγματα γινονται, πράγματα τρέχουν, εγω τρέχω, που ναι μεν μου κάνουν καλό ή τα περιμένω, ωραία θα είναι, ναι οκ, αλλά σα να με αφήνουν όλα αδιάφορη, μένουν σε επιφανειακό επιπεδο-δε με κάνουν over-excited.

Τοτε


Και το νιώθω καιρό αυτό. Το συνειδητοποίησα σε κάποιο ταξίδι. μέρη που έβλεπα για πρώτη φορά και σα να φαίνονται όλα τα ίδια. Η νέα εικόνα σταματά να σε εξιτάρει, να σε εντυπωσιάζει.   "ναι οκ ομορφο" μέχρι εκεί .δεν αρκεί. Εικόνες που περνούν από μπροστά σου διαδοχικά αλλά να μη τις ζεις...δε σε αγγίζουν. Και κάπως έτσι ένιωσα και περπατώντας στη Νέα Υόρκη. Όταν την είδα από ψηλά είπα ένα τρανταχτό "wow" αλλά μέχρι εκεί. Excited. Is excited enough?

Και θα το παραδεχτώ δυνατα για πρώτη φορά. Και στη σχέση μου αυτό έλειπε. Να περνάς όμορφα, ήρεμα, exciting αλλά σα να λείπει κατιτις.         Το "over "από το excitement. Ίσως δεν υπήρξε ποτέ (γιατί όλα άρχισαν πολύ κάπως...). Και σα να χαλάει αυτό όλη τη συνταγή. Και αυτό το λέω με τη βαθιά πληγή ακόμη να πονάει κι ας έχει πήξει το αίμα κάπως στην επιδερμίδα που παίρνει το χρόνο της να γιανει...

Σήμερα

Αυτό το over  στο excitement  λείπει και σε άλλους ανθρώπους που τυχαίνει να γνωρίζω, κι έτσι ξέρω οτι θα περάσουν κι θα φύγουν, και δε με νοιάζει- « δε μου κάνει διάφορα ». Είναι αυτό το over  που κάνει όλη τη διαφορά? Και το αστείο είναι ότι με ένα ή δύο απο αυτους θα μου έκανε διαφορά, θα με εκαναν overexcited, γιατί ίσως και να μπορούσα να τους ερωτευθώ. Αυτό είναι λοιπόν το μυστικό, το
«over», ο έρωτας?  Τότε πρέπει να ερωτευθω για να βρουν όλα θέση κ νόημα?  Αλλιως Τι?
Περιπλάνηση αδιαφορη, excited ναι, αλλά με πράγματα κ ανθρώπους "που δε θα μου κάνουν διαφορά" κ ίσως μικρές στιγμές παροδικές και φευγαλέες overexcitement.




Ps. Overexcitement, ειναι απο τις λέξεις που μ αρεσουν πολυ στα αγγλικα! Απλη και τοσο περιεκτικη. Ακριβής. Συμπυκνώνει τοσα αισθηματα και συναισθηματα, τοση ενεργεια, και σαν να μην ειναι αυτο ολο αρκετο προσθετει και το over για να του δωσει μεγεθος, ογκο και θορυβο.
Μια αλλη λεξη που συνδεω αυθορμητα, μ αρεσει το ιδιο και δεν μπορω να τη μεταφρασω ουτε και αυτη ειναι το mindblowing. Παλι λεξη που δεν την αντεχει το μυαλο, το κεφαλι και σκαει ιτ μπλοους!

11 Απριλίου 2014

#moment



Το μετρο εχει σταματησει και εγω καθομαι στο παραθυρο και  χαζευω εξω. Ενας γλυκουλης νεαρος ειναι στην απεναντι αποβαθρα και περιμενει το μετρο προς την αντιθετη κατευθυνση. Τον κοιταω, και καταλαβαινω οτι το καταλαβαινει, με κοιταει κι αυτος. αφηνω το βλεμμα μου πανω του για μερικες στιγμες αλλά γυρναω ψιλοαδιαφορα απο την αλλη. (έχει ομορφα ματια γαλανα, καπως αξυριστος με τον υπολογιστη στο χερι). Το μετρο ειναι σταματημενο ακομη.λιγο αποτομα, ξαναγυρναω το βλεμμα μου προς σε αυτον και βρισκω τα ματια  του πανω μου, κανει οτι δε με βλεπει αλλα το ξερω οτι με κοιτα. Η ματια μου τωρα ειναι αδιακριτη, του χαμογελαω  σα να του λεω « ξερω, οτι ξερεις οτι ξερω... » , ενα χαμογελο συνενοχο.... Μου χαμογελα κι ο ιδιος με τον ιδιο ακριβως τροπο. Σκαω στα γελια καθως το μετρο φευγει, κοιταζομαστε και γελαμε. 


#Flerting  #Χαμογελα  #Αγνωστοι # παιχνιδι #ομορφια  #η πολη